Monday, September 13, 2010

Уелс намери селекционер за мача с нас

Селекционерът на младежкия национален отбор на Уелс Брайън Флин ще води и първия отбор в евроквалифиакцията с България на 8 октомври, съобщава Би Би Си. Засега той е назначен само временно на поста, но ако покаже добри резултати, може да получи работата за постоянно.

"Ще дам всичко от себе си, за да постигна резултати с отбора. Целта ми е да се представя толкова добре, че да заслужа работата за постоянно", заяви Флин веднага след назначението си.

Той заема поста след оставката на Джон Тошак. Досегашният селекционер напусна след поражението от Черна гора с 0:1 в началото на месеца.

Сред фаворитите за негов наследник бяха имена като Мартин О'Нийл, Марк Хюз и дори звездата на "Манчестър юнайтед" Райън Гигс.

Флин обаче беше предпочетен заради добрата си работа с младежките национали. Благодарение на работата му с тях някои вече успяха да пробият и в първия отбор.

България също е в търсене на селекционер за този мач. Ако не бъде намерен такъв навреме, по всяка вероятност като временен вариант ще бъде предпочетен наставникът на младежите Михаил Мадански.

No comments:

Post a Comment