Friday, September 24, 2010

11 ''диви македонци'' излизат срещу Миньор

Единайсет "диви македонци" излизат за победа утре в мача срещу Миньор в Благовеград. С тези думи старши треньорът на благоевградския Пирин Костадин Ангелов описа днес на пресконференция настроението на футболистите от своя тим преди утрешния шампионатен двубой на стадион "Христо Ботев" с отбора на пернишкия Миньор.
  
"Футболистите ни ще направят всичко възможно на терена, за да победят", заяви наставникът на "орлетата".

В състава му има и контузени като Александър Башлиев, има и наказани, но Ангелов счита, че това няма кой знае какво значение, защото отборът, по думите му, е един жив организъм, в който всички са равни и няма звезди. Костадин Ангелов съобщи, че няма да разчита на нападателя Атанас Николов, като обясни, чо той не се вписва  в концепцията му засъстава и неговата игра.
  
На въпрос, свързан с очакванията, че на терена в Благоевград ще излезе един "озверял Миньор", старши треньорът на Пирин отговори, че той "няма да е по-озверял от Пирин". Ангелов заяви, че момчетата му са възвърнали увереността и самочувствието си и че в отбора на Миньор трябва да се страхуват от Пирин, а не обратното.

"Дразни ме, когато ни подценяват, добави той. При положение, че подценяваш, значи си загубил".
  
Ангелов каза, че познава утрешния съперник и гради впечатленията си от показаното от Миньор в мачовете с Берое и с Левски, които е гледал.

No comments:

Post a Comment