Tuesday, September 7, 2010

Румен Петков иска сурово наказание за ''шегаджиите''

"Държавата трябва да даде ясен знак по отношение на така наречените "шегаджии" и за такъв тип престъпно отношение, защото това не е шегаджийство", коментира пред БТА пращаните съобщения Румен Петков, председател на организационния комитет за построяването на пистата за Формула 1 у нас.
  
"Оставям настрани, че с тези "шегички" гоним инвеститори на стотици милиони долари в страната, създатели на работни места.

Към това добавям и мейла за декларирана готовност за посредничество между инвеститора и правителството, при положение, че инвеститорът има пряк контакт с правителството, което също според мен не търпи кой знае колко анализи като тема на размисъл", каза депутатът.
 
Скандалът е измислен тук и е видимо кои са творците му:  очевидно едно-две средства за масова информация, очевидно неправителствени организации, които се включиха с абсолютно нереализуемата идея да се мести проекта от Доброславци на Кремиковци, което цели без съмнение да бъде бламиран проекта", каза още Румен Петков.

"Това, че очевидно има хора, които се стремят да възпрепятстват проекта на всяка цена мисля също е видно, но пак казвам: никога не сме били по-близо до реализацията му", завърши Петков.

Sportni  - Формула 1

No comments:

Post a Comment