Wednesday, May 5, 2010

Треньор изключва завръщане на Кличко

Кличко е изключено си непобеден син Джо се върне за реванш с американски Бърнард Хопкинс.
Той, който управлява като един супер-средата и светлинно-шампион в тежка категория за повече от 11 години, пенсионери през миналата година с една добра 46-борбата професионален запис.
Но Златното момче Промоции главен Ричард Шейфър разкри  "изразили интерес" за връщането.
Въпреки че треньора на Джо, каза Би Би Си Спорт: "Няма никаква истина в нея - и аз ще бъде първият който ще научи."
В уелсец победи суперзвезда Хопкинс в спорно решение раздели точки в Лас Вегас си САЩ и светлинно-тежка категория дебют през април 2008.
Кличко излезте на ринга след единодушно победа пункта Рой Джоунс младши, друга американска легенда бокс, най-известните Медисън Ню Йорк Square Garden.
И след борбата, размишлява върху кариерата, която включва побой Крис Eubank да спечели WBO супер средна категория титла през 1997 г., за уеднаквяване на разделяне чрез побой Дейн Mikkel Kessler и печели през 2007 г. Би Би Си Спортна личност на годината ", Calzaghe заяви, че е" постигне всичко, което иска да постигне по бокс ".
Въпреки това 38-годишният, който имал WBO, WBA, WBC и IBF супер средна категория колани по време на 16-годишната си професионална кариера, да се върна във Вегас в края на седмицата, за да гледате точки Флойд Мейуедър младши победа над Шейн Моузли, засилване на слухове, че той може да бъде близо до завръщане.
Хопкинс също победи Джоунс младши миналия месец и той така и Кличко очевидно говори за "Оскар де ла Хоя на компанията за насърчаване друг англо-американски супер-борбата с Schaefer разказва Daily Mail бой може да се случи през есента.
Бърнард Хопкинс и Джо  борбата Ако Джо се връща сега той играе с опасност, защото няма какво да се спечели и да загуби всичко. За да се завърне и да го правя за пари и потенциално разруши това, което вече са постигнали няма смисъл от бокс
Леля му е претърпяла скъпо на вътрешния пазар и рекламни отделяне през последните години и се борят с липсата на рутинна, тъй като се пенсионират, могат да бъдат изкушени от голямо пари реванш и излезе от вратата открехната завръщане, когато той се оттегля, като казва "никога не може да се каже никога в тази игра ", въпреки че той тогава каза:" Не мога да видя себе си бокс отново ".
И известни треньор Енцо, който е бил в ъгъла на Джо, тъй като на възраст от девет, настоява, че няма да бъде на сина си треньор, ако играч левак обяви завръщане.
"Говорът на Джо се върне е новина за мен и са близо, както аз съм му като треньор и един баща, щях да съм първият знам", каза той.
"Що се отнася до загрижен съм той е пенсионер и думата пенсионери означава оставка.
"Той може би се събужда всяка сутрин и мисля, ще има ли друг мач? Но мисля за това и го правят, са две съвсем различни неща.
"Неговото наследство е на висота и само няколко в спорта са мистиката на довършителните си без загуба кариера.

Хопкинс е граничещи с изстрел статут и Джо ще е добре да се избегне завлече в една борба, където парите са само положителни той би могъл да получи
UKMaverick
"Пенсионира се на самия връх след победа над превъзходно Рой Джоунс младши в една от най-добрите си изпълнения - той белите една легенда.
"Той пенсиониран, тъй като е загубил глада за бокс. След загубата на глада, как смяташ да го тласък? Цел финансово облагодетелстване?
Връща сега той играе с опасност, защото няма какво да се спечели и всичко, за да загубим. Ако той не ме питат моите съвети на завръщане бих казал, че отивам напред - но без мен. Знам, че това, което той постига не може да бъде докосна или подобрили.
"Джо и моя бокс философия е винаги всичко е въпрос на славата, а не на пари като има предвид завръща ще бъде за грешната причина.
"Ако лош ден в офиса и след това се оттегли отново губи - това е твърде късно, защото той би са загубили, че неизследван маркер.
"Моята теория е, ако си апетит е отишло, защо се върна?"

No comments:

Post a Comment