Tuesday, May 4, 2010

Вулкан в Исландия попречи на Върджин за плановете и във Формула 1

Върджин отбора от Формула 1са изчерпали време преди този уикенд на испанската Гран При за изграждането на два нови автомобили с достатъчно големи резервоари за гориво да завърши всички състезания.
Полет забавяне, причинено от исландски вулкан забавиха подготовката и ще има само една промяна кола, която немски Тимо Глок ще карам.
Технически директор Ник Wirth заяви, че незабавно е "горчив хап за преглъщане".
Той допълни, че Богородица се надява да подобри надеждността след "обширно разследване" в техните проблеми.
бедните надеждността на екипа означава, че те рядко са били засегнати от грешката си на гориво резервоар размер.
Но единствен път, когато колата Вирджински завърши състезанието този сезон, Лукас ди Граси бразилски трябваше да забави с няколко секунди на разстояние от крайната си темпо в последните обиколки да се гарантира, той може да завърши. Дева Racing технически директор Ник Wirth
Дева шефа обяснява проблема резервоара за гориво
Проблемът резервоара за гориво появили след сезон отваряне Голяма награда на Бахрейн, а отборът се надяваше да използва три седмици почивка между последното състезание в Китай и испански случай да произвежда два ревизирани автомобили.
Но Света се казва в изявление, че са изчерпали времето, тъй като много служители са блокирани в Китай в продължение на пет дни, защото на международните закъснения полет, причинено от облак пепел изхвърлили от вулкан Eyjafjallajokull в южната част на Исландия.
Екип шеф Джон Буут заяви: "Това, което е трябвало да бъде полезен три седмици почивка в календара, и възможност да се гарантира, ние сме напълно подготвени за европейския сезон, се превърна в нещо като надпревара с времето, благодарение на отлагането на вулкан .
"Отне до пет дни след Гран при на Китай пред целия екип са обратно в Англия, така че ние трябваше да Rush стремително в подготовката за Испания. 



"Планираните промени в шасито са били винаги ще бъде нашия най-значително развитие, но те бяха върхът на айсберга от гледна точка на това, което ще донесе на Барселона.
"Като нов отбор ще бъде използването на нови камиони и нов къщичката на колела за първи път и отгоре на това се преместихме в новата ни съоръжение раса подготовка, докато отборът бяха блокирани в Китай."
Както и по-големите резервоара за гориво, колата Глок ще включва един аеродинамични ъпгрейди, насочени към подобряване на резултатите.
Съотборник Ди Граси ще има някои нови части, но не и пълен пакет.
Вирт добавя: "Изплозвайки две коренно различни автомобили детайлизация на Барселона със сигурност ще оспорват отбор, но като надеждност поправки се отнасят както спецификации, ние ще запазим главите и са насочени единствено към получаване на двата автомобила на кариран флаг."

No comments:

Post a Comment