Monday, October 8, 2012

Онлайн игри


Едно от нещата, които интернет предлага са онлайн igri. За забавление, за запълване на свободното време или за занимание на по-малките, вие определяте предназначението им. Тематиката им е изключително разнообразна-от приключенска, през образователна, до спортна, но може би най-интересни са тези, които не влизат в никоя категория и се намират в секцията "други"-никога не знаеш какво те очаква.

Днес, освен чрез Гугъл, можете да играете игри онлайн почти във всеки сайт. Разбира се, винаги трябва да се съобразявате какви игри търсите и показвате на децата, в зависимост от възрастта им. Има забавни, но има и такива със съдържание за възрастни. Те са рядкост, но все пак може да ги оцелeлите. Вредни са и тези с прекалено много насилие, те могат да повлияят на виждането и поведението на подрастващите.

В общи линии,обаче, игрите са създадени за да ви забавляват и да накарат времето да мине по-бързо, когато скучаете. За това най-вече помагат игрите с много нива или тези, които изискват да развиете или разработите нещо, като ферми, градове и т.н.

Несъмнено, когато чуем думата "игра" се сещаме първо за "дете". Възможността да гледа любимите си анимации по телевизията, а след това да играе с героите си в определения за филма сайт, е предизвикателство за всеки малчуган. 

Освен за децата, разбира се, има и такива за по-големи-тинейджърски, създадени  да запълнят времето, когато сме уморени от безбройните излизания или от еднообразните сериали. Различни мелодии, изключителна палитра от цветове и много визуални ефекти-богатото им разнообразие няма край.

И така,  игрите ни пренасят в един забавен виртуален свят, в който си почиваме и макар и за малко забравяме за грижите си. Подходящите за малки и големи, те ни стимулират, карат ни да се смеем и да се замисляме, така че играйте онлайн игри и се забавлявайте. Има някои хора които обичат zombie games и страшни игри. но те са изключение.


No comments:

Post a Comment