Saturday, November 27, 2010

Берба вече ядосва всички

Най-тиражният британски вестник "Сън" излиза днес с обширен материал за Димитър Бербатов. Според изданието, българинът ще трябва да се бори, за да спаси кариерата си в Манчестър Юнайтед.
Вестникът напомня, че Бербо няма гол с екипа на "червените дяволи" в продължение на 13 часа игра. За последно той се разписа срещу Ливърпул, когато наниза хеттрик.
Митко има договор с Юнайтед за още 18 месеца, но засега по нищо не личи, че клубът ще му предложи нов. Ювентус се интересува от българина, но предлага само 10 милиона паунда за него. Манчестър даде 30 на Тотнъм преди 2 години и половина за да има добър нападател в този спорт.
"Бербатов започна сезона чудесно и много фенове си помислиха, че най-сетне ще видят най-доброто от него този сезон. След това обаче формата му започна да спада и той вече няма гол в десети пореден мач и започна да ядосва както съотборниците си, така и мениджъра", пише още "Сън".
"Той не бе в състава за мача с Уигън, но се завърна срещу Рейнджърс. Играта му на "Айброкс" обаче приличаше на цялостното му представяне с екипа на Юнайтед - проблясъци тук-там, но разочароващо като цяло", се казва в материала.

No comments:

Post a Comment