Thursday, October 14, 2010

Спорт - Серхио Рамос няма да играе срещу Малага

Защитникът на Реал Мадрид Серхио Рамос почти сигурно ще пропусне съботния мач срещу Малага, заради контузия от срещата на Испания с Шотландия.

Футболистът страда от възпаление на дясното коляно. Травмата се получи при една ситуация, при която Жоан Капдевила го закачи неволно и след мача националът изпитваше сериозни болки.

Той ще продължи с физиотерапията, като добрата новина е, че не става въпрос за нещо сериозно. Жозе Моуриньо обаче ще предпочете да може да го използва в предстоящото дерби с Милан от Шампионската лига.

При това положение Алваро Арбелоа ще бъде играчът, който ще започне като титуляр при гостуването на "Ла Росаледа" и липсата на Рамос едва ли ще се усети сериозно, въпреки че футболистът е в много добра форма.

В същото време вестник "Марка" прогнозира, че Педро Леон ще се завърне в групата на тима, след като пропусна предишните 2 мача. Заговори се за конфликт между него и португалския наставник, но във вторник футболистът заяви, че между двамата няма проблеми, така че ще има възможност да вземе участие в мача.

No comments:

Post a Comment