Monday, July 26, 2010

Червенков: Отборът е подготвен, искаме подкрепа от публиката

Старши-треньорът на Литекс Ангел Червенков заяви, че се надява на силна подкрепа от страна на публиката в мача на ловчанлии срещу словашкия Жилина от III-ия предварителен кръг на Шампионската лига във вторник. „Оранжевите" се изправят на градския стадион в Ловеч в първа част от битка за класиране напред в турнира от 20:00 часа.

"Подготовката, която направихме, и работата, която свършихме до тук, ни дават основание да смятаме, че отборът ни е готов за мача. Нямаме сериозни проблеми освен травмата на Дока", заяви днес на пресконференция наставникът на Литекс Ангел Червенков.

"В отбора ни има добро настроение и реализъм. Момчетата знаят какво трябва да правят на терена и до довечера ще бъдат запознати още по-подробно и в детайли с новата информация, която имаме за Жилина. Успяхме да разузнаем добре съперника, при нас има мобилизация и всеки един от играчите трябва да покаже максимума от възможностите си, за да можем да спечелим", каза още Червенков.

"Към всеки мач подхождаме по различен начин и според противника. Работим постоянно за по-добра ефективност пред вратата. Футболът е такава игра, че нещата трудно могат да се прогнозират и програмират. Не искам да сравнявам нашия отбор с този на Жилина. Ние си имаме самочувствие и то е подплатено. Разполагаме с добри единици и добър колектив", заяви още Червенков.

Той добави, че новокартотекираният Джемал Бербарович няма да вземе участие в мачовете срещу Жилина, тъй като изостава с подготовката си.

No comments:

Post a Comment